030 - 273 20 82  
 
  info@schoonheidssalonclaudiabos.nl

MICRODERMABRASIE (MDB)

De MDB behandeling (kristalpeeling) bestaat uit een mechanische peeling met zuivere  micro-quarts kristallen.
Onder vaccuümdruk worden deze tegen de huid geblazen en weer weggezogen. Hierbij worden de dode huidcellen losgemaakt en afgevoerd.
Er komt door het effect van deze vaccuümmethode een verbeterde doorbloeding op gang, waardoor het helingsproces wordt bespoedigd.

Met deze vrijwel pijnloze behandeling van de opperhuid wordt in korte tijd de huidconditie aanzienlijk verbeterd. De micro-kristallen zijn chemisch niet actief,
zodat er geen neven-effecten kunnen ontstaan. Ze is geschikt voor alle huidtypen, huidskleuren en leeftijden.

Bent u niet tevreden, omdat uw huid niet zo mooi glad meer is of acne littekens, verstopte poriën of een rokershuid heeft?
Al deze verschijnselen zullen met de MDB behandeling spoedig verdwijnen.

Na de MDB behandeling wordt een speciale creme aangebracht om te verzachten, het herstel te ondersteunen en de huid tegen zonlicht te beschermen.
Voor de behandeling thuis zal ik u persoonlijk adviseren.

MicroDermabrasie is een methode om uw huidconditie en eigenschappen te verbeteren.
Voor een optimaal resultaat is het wel raadzaam in het begin meerdere behandelingen te ondergaan, afhankelijk van de huidsituatie.

De MDB behandeling duurt vanaf 20 minuten.
De behandelings-frequentie is 5 á 6 behandelingen in de eerste 5 weken.

Doordat de opbouw van nieuwe cellen en de doorbloeding van de huid door de MDB behandeling worden gestimuleerd is aangetoond dat na deze behandeling de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt en verjonging van de huid plaatsvindt. De littekens vervagen evenals grove poriën en vlekjes.

Na de behandeling dient u een dag of twee veel water te drinken en eventueel een sunblock te gebruiken. De eerste dag kan de huid wat rood zijn.

Conclusie: Een hele goede behandeling om problemen van uw huid op te lossen en uw huid in conditie te houden.